ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ: ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Διαψεύδει τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου για το θέμα της παραλαβής του χλοοκοπτικού μηχανήματος για το γήπεδο του Αμπελώνα ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού υποστηρίζοντας ότι δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του σε κάποιο σχετικό έγγραφο του δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση μετά την απάντηση του αντιδημάρχου Τυρνάβου για το θέμα του κοψίματος του χόρτου στο γήπεδο του Αμπελώνα από τον πρόεδρο, ο πρόεδρος του συλλόγου Θ. Κουτσούκης αναφέρει:

“Από την πλευρά μου θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μου η οποιαδήποτε αντιπαράθεση με το Δήμο. Αντίθετα, από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να πλησιάσω τη Δημοτική Αρχή και να δηλώσω συμπαραστάτης ως πρόεδρος του Συλλόγου όσον αφορά το έργο της σε θέματα αθλητισμού και σχετικά με τις εγκαταστάσεις που αφορούν τον αθλητισμό.

Το ζητούμενο είναι να καταλάβει η Δημοτική Αρχή ότι ανήκει στις αρμοδιότητές της, σαφέστατα, τόσο η συντήρηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων όσο και η αναβάθμισή τους. Ο εκάστοτε σύλλογος δεν έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι παραπάνω από εθελοντική εργασία πάνω σε όλο αυτό το κομμάτι που ονομάζεται αθλητισμός και ακόμη κι αυτό δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν παρόμοια  προβλήματα με τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, γιατί αντιμετωπίζονται από το Δήμο με καχυποψία και όχι με διάθεση συνεργασίας για ένα κοινό σκοπό, όπως θα έπρεπε.

Ο Αμπελωνιακός έκανε γραπτώς τις προτάσεις του προς τη Δημοτική Αρχή σε μια επιστολή που δημοσιοποιούμε τώρα. Περιμένουμε τις προτάσεις των Δημοτικών Αρχόντων πάνω σ’ αυτά που επείγουν, λοιπόν, και τους συνιστούμε να αφήσουν τη στείρα αντιπαράθεση και να προσπαθήσουν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις που άλλωστε είναι η δουλειά τους να κάνουν.

Προσωπικά δεν έβαλα καμιά υπογραφή για να παραλάβω μηχάνημα απ το Δήμο, κάτι που αποδεικνύεται εύκολα, αν και δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Το θέμα είναι ότι τα μηχανήματα του Δήμου δεν είναι δυνατόν να τα χειρίζονται άλλοι πέραν των δημοτικών υπαλλήλων και φυσικά είναι απόλυτη ευθύνη του Δήμου να εξασφαλίσει για τους δημότες του, όπως είναι οι 100 αθλητές του Αμπελωνιακού, ικανοποιητικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Αμπελωνιακός

Κουτσούκης Αθανάσιος”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ