ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Υπό την επίβλεψη του Κ. Μαντζιώκα και του Β. Τσότσα πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ΑΕΛ, ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην πλέον τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης με το επιτελείο του, καθώς και ο Θωμάς Κυπαρίσσης που αποχαιρέτισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σημειώνεται πως ο Μακεδόνας τεχνικός δεν είχε μέχρι σήμερα καμία επίσημη ενημέρωση για την απόλυσή του, την οποία και έμαθε από δημοσιογράφο (!), ενώ την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν νέες δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α. Κούγια, που επέμεινε πως δεν είχε και δεν πρόκειται να έχει επαφή με τον προπονητή διότι ούτε εκείνος είχε μιλήσει μαζί του όταν είπε πως είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του αν υπήρχε άσχημο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο!

Σε αυτό το κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία των «βυσσινί» για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ απόψε συνεδριάζει και το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ με θέματα τρέχοντος ενδιαφέροντος, ενώ θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη όλων των στελεχών και των τεχνικών επιτελείων των ηλικιακών ομάδων.

Σημειώνεται τέλος πως όπως ανακοινώθηκε σήμερα το τεχνικό επιτελείο των ηλικιακών ομάδων συμπληρώθηκε με την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων, Ευριπίδη Βακουφτσή.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ