«ΕΦΥΓΕ» Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΤΧΑΒΕΣ

«Έφυγε» σήμερα σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπετχαβές, μετά από σύντομη μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύθηκε αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός συνάδελφος υπηρέτησε για περισσότερα από 50 χρόνια την αθλητική δημοσιογραφία, «στρατευμένος» στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ενώ η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Λάρισα αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του Κ. Μπετχαβέ θα γίνει αύριο το πρωί, από το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Καλό του ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από το paidis.com

ΠΑΕ ΑΕΛ: “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…”

Ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά το «Νέστορα της λαρισινής αθλητικογραφίας» που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ θρηνεί τον χαμό του Νέστορα της λαρισινής αθλητικογραφίας, Κώστα Μπετχαβέ, έχοντας πλήρη επίγνωση του μεγέθους της απώλειας για την μεγάλη “βυσσινί” οικογένεια, αλλά και απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης να σταθούμε όλοι μας, απ’ τον μεγαλομέτοχο ως και τον τελευταίο εργαζόμενο, αντάξιοι των οραμάτων που έτρεφε για την ομάδα της καρδιάς του και κοινωνοί του ήθους με το οποίο διεκδικούσε την υλοποίησή τους.

Απ’ την ημέρα της ίδρυσής της το 1964, ως και τα 71 του χρόνια, μέχρι δηλαδή και το περασμένο Σάββατο που είδε την ΑΕΛ για τελευταία φορά, ο Κώστας Μπετχαβές δεν έπαψε να μάχεται για το μεγαλείο και την ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες του σε παράγοντες, στελέχη, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φυσικά, σε πλειάδα συναδέλφων του.

Ευχόμαστε να ‘ναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι απευθύνουμε με οδύνη τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, διαβεβαιώνοντας ότι θα εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειά μας.

Αυτονόητα, με την σύμφωνη γνώμη μεγαλομετόχου και διοικητικού συμβουλίου, αποφασίσθηκε η κατάθεση στεφάνου στην κηδεία του, η παρουσία σύσσωμης της ομάδας για τον ύστατο αποχαιρετισμό και η απόδοση κάθε τιμής στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, καθώς καθίσταται σαφές πως δεν αποχαιρετάμε έναν απλό φίλο, αλλά ένα ολοζώντανο κομμάτι της ιστορίας μας.

Καλό σου ταξίδι ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΤΧΑΒΕ…”

Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων για την απώλεια του Λαρισαίου αθλητικογράφου Κώστα Μπετχαβέ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com