ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟ Π.Μ.Σ. “ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ” ΤΟΥ ΤΕΙ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών  Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, σας προσκαλεί στην Εναρκτήρια Εκδήλωση.

Το ΠΜΣ «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» στοχεύει να εξειδικεύσει στελέχη της εκπαίδευσης στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης των Εκπαιδευτικών Μονάδων, προκειμένου να αποκτήσουν ικανότητες και δεξιότητες αποτελεσματικής ηγεσίας και διοίκησης και να εστιάσει στη συστηματική εφαρμογή του αντικειμένου της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πεδίο της διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων. Επίσης, να καλλιεργήσει στους φοιτητές του ΠΜΣ τη γνώση και τη διάθεση ώστε να μετατρέπουν μια εκπαιδευτική μονάδα σε ένα οργανισμό που εξελίσσεται και βελτιώνεται λειτουργώντας αποτελεσματικά και αποδοτικά και τέλος να αναπτύξει τις δεξιότητες των φοιτητών του ΠΜΣ ώστε να ασκούν αποτελεσματικά το έργο της διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων και οργανισμών.

Η Εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων-Μηχανικών Πληροφορικής, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ