ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους/-σσεςγια την εμπιστοσύνη που  έδειξαν στην παράταξη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιό μας για μια ακόμη φορά ως εκπρόσωπο του μαχόμενουεκπαιδευτικού κινήματος στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας.

Η στήριξη που μας δίνετε κάθε φορά  είναι η επιβεβαίωση ότι κινούμαστε στην κατεύθυνση της υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου και  των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών του νομού. Η στήριξη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αλλά και ηθικό περιεχόμενο για μας σήμερα, δεδομένου ότι κάθε είδους «μηχανισμοί» αλλά και ετερόκλητες συμμαχίες προσπάθησαν  στις πρόσφατες εκλογές να μας «πετάξουν» έξω από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που εδώ και χρόνια διανύουμε και στους ακόμη χειρότερους για την εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς και όλη την κοινωνία που κυβέρνηση και Ε.Ε. σχεδιάζουν, εμείς δηλώνουμε «παρών», με ένα και μόνο στόχο: τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τη συνολική ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και το λαό  μας!

Ο αιρετός της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  στο ΠΥΣΔΕ , όπως και στις  προηγούμενες θητείες που μας εμπιστευθήκατε, θα είναι στο πλευρό του κάθε εκπαιδευτικού, μπροστά σε όλους τους αγώνες του εκπαιδευτικού και λαϊκού κινήματος και θα τηρήσει  απαρέγκλιτα όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις που  ανέλαβε η παράταξή μας. Θα  είναι  όπως  και την προηγούμενη  θητεία  το  «μάτι και το  αυτί» του κλάδου και σε πλήρη συνεργασία με το σωματείο μας.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com