ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΓΙΑ ΤΗΝ AGRO THESSALY

Στη Λάρισα θα βρίσκονται την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι  ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ HELEXPO A.E. κ.  Kυριάκος Ποζρικίδης και ο αν. Γενικός Διευθυντής κ. Αλεξ. Τσαξιρλής, για την υπογραφή του Μνημονίου Συμφωνίας μεταξύ Δήμου και ΔΕΘ HELEXPO, για τη διοργάνωση της AGRO THESSALY.

Εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων, τη συμφωνία θα υπογράψει ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μετά και τη λήψη της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία του Δήμου με τη ΔΕΘ για την μετεξέλιξη της Γεωργοκτηνοτροφικής έκθεσης Λάρισας σε «AGRO THESSALY – Πανελλήνια έκθεση Λάρισας για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία».

Η απόφαση του Δήμου, αναμένεται να προσδώσει ιδιαίτερα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν στην πόλη, αφού η ΔΕΘ  ΗELEXPO, είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς διοργάνωσης εκθεσιακών δράσεων στην χώρα που διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοργάνωση ανάλογων δράσεων και εκθεσιακών πρωτοβουλιών.

Ως γνωστόν, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  η πρώτη διοργάνωση, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας Δήμου –  ΗELEXPO, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, ωστόσο μετά από αυτή, η έκθεση θα  πραγματοποιείται κατά το μήνα Νοέμβριο.

Επίσης έχει συμφωνηθεί ότι η διοργάνωση της Έκθεσης θα πραγματοποιείται ανά διετία, και σε κάθε περίπτωση κατά το έτος που δεν διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO την έκθεση με τίτλο «Agrotica» στη Θεσσαλονίκη.

Η υπογραφή της συμφωνίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι παραγωγικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com