ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία ο βετεράνος Τρικαλινός πρωταθλητής πάλης Κώστας Αβράμης αναβιώνοντας το μύθο του Μίλωνα του Κροτωνιάτη κλήθηκε να τα βάλει με ταύρο για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ,

mosx1τον οποίο λέει κατάφερε να νικήσει κιόλας «δίχως μάλιστα να τραυματίσει το άγριο ζώο», σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του trikalanews.gr.

Το θέαμα βέβαια που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει αν δεν εκτυλίσσονταν μπρος στα έκπληκτα μάτια μας σκηνές απείρου κάλλους, όπου ένας ηλικιωμένος με «πάμπερς» τραβολογάει ένα ανυπεράσπιστο μοσχαράκι υπό το απλανές και απορημένο βλέμμα αγελάδων που βόσκουν παρακεί και δεν πιστεύουν στα μάτια τους!!!

«Ο Κ. Αβράμης με θάρρος και περίσσεια δύναμη πάλεψε με ταύρο και κατάφερε να του επιφέρει λαβές χωρίς να τραυματίσει το άγριο (!) ζώο», επιμένουν στις περιγραφές τους οι συνάδελφοι, με το έρμο το μοσχαράκι ακόμη να ψάχνει από πού του’ ρθε! (τα θαυμαστικά δικά μας).

mosx3Όσο για τον έρμο τον Μίλωνα Κροτωνιάτη, που να φανταζόταν ο άνθρωπος πως από τον 6ο π.Χ αιώνα που μεγαλουργούσε ως αθλητής θα έφτανε σήμερα να αναβιώνει ο θρύλος του, γυρίζοντας ωστόσο την Ελλάδα του 2016 σε αντιλήψεις και συμπεριφορές του Μεσαίωνα!

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ