ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ

Εξαπολύει επίθεση στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου

Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου αγαπητέ αντιδήμαρχε. Το αν έχω δίκιο ή όχι θα το κρίνουν οι αρμόδιοι. Καμιά ευθύνη δεν ρίχνω σε υπαλλήλους που εκτελούν εντολές δικές σας. Μην κρύβεστε πίσω απ’ αυτούς. Είπα απλώς την αλήθεια. Ότι δεν υπέγραψα το χαρτί της παραλαβής του μηχανήματος.

Το απαράδεκτο χαρτί που μεταφέρει τις ευθύνες του Δήμου σε εμένα προσωπικά. Που ακούστηκε ξανά κάτι τέτοιο;  Απορώ πως δεν βρέθηκε ακόμη κάποιος να σας μαζέψει γι αυτά που κάνετε; Κοιτάξτε να κάνετε την αυτοκριτική σας κύριε για την πλήρη απουσία σας στο δημοτικό έργο και για την ανακολουθία λόγων και έργων η οποία ανάγκασε 3 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης σας να ανεξαρτητοποιηθούν μέχρι στιγμής, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά της πόλης μας.

Η αποτυχία σας δεν μπορεί να κρυφτεί με προσωπικές επιθέσεις κατά παντός ενός που διαφωνεί με τις απαράδεκτες πρακτικές σας.  Ήθελα να ήξερα, άλλη δουλειά απ’ το να βγάζετε ανακοινώσεις δεν έχετε εκεί στο Δήμο; Κοιτάξτε να κάνετε τη δουλειά σας κύριε και σεβαστείτε τους ανθρώπους που προσφέρουν στα κοινά εθελοντικά και πληρώνοντας κι από πάνω αρκετά δικά τους χρήματα για να καλύψουν αδυναμίες του σάπιου συστήματος που άλλοι δημιούργησαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ