ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Π. ΚΑΡΑΜΟΥΣΛΗ: ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Κάνοντας πράξη ένα σημαντικό επενδυτικό σχεδιασμό η οικογένεια Π. Καραμουσλή στον Αμπελώνα άνοιξε πριν από λίγες ημέρες το δικό της κρεοπωλείο για να διαθέσει απ’ ευθείας στην κατανάλωση το μοσχαρίσιο κρέας των δικών της ζώων που εκτρέφει σε υπερσύγχρονες σταβλικές εγκαταστάσεις με αυστηρές συνθήκες υγιεινής και με προσεγμένο σιτηρέσιο.

karam4Με αυτό τον τρόπο το κρέας φτάνει από τον παραγωγό απευθείας στην αγορά με μοναδικό κερδισμένο τον καταναλωτή που έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει πλέον άριστης ποιότητας μοσχαρίσιο και βοδινό κρέας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πρόκειται για προσπάθεια καθετοποίησης της παραγωγής που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της ελληνικής αγροτικής οικονομίας αφού με αυτό τον τρόπο η οικογένεια Π. Καραμουσλή αξιοποιεί τη μονάδα με τον καλύτερο τρόπο και το κυριότερο ξέρει ότι προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό κρέας ασυναγώνιστης ποιότητας.

Στο υπερσύγχρονο κρεοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 63 στον Αμπελώνα, θα βρείτε όλα τα κρέατα ενώ κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν προσφορές κυρίως σε μοσχάρι, βοδινό και χοιρινό.

Για αυτή την εβδομάδα το κρεοπωλείο Π. Καραμουσλή προσφέρει:

20161103_183443Βόειο κιμά 6€ το κιλό,

Ανάμικτο κυμά (50%χοιρινό, 50% βόειο) 5,5€ το κιλό,

Στηθόπλευρα 4,6€ το κιλό,

Μοσχάρι ψαχνό, 8,5€ το κιλό,

Κιμά σειράς 6,8€ το κιλό,

Μοσχάρι ελιά με κόκαλο 6€ το κιλό,

Μπριζόλα λαιμού χοιρινή 4,6€ το κιλό

Λουκάνικο χωριάτικο παραγωγής 5,5€ το κιλό.

karam2 karam6 karam1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ