ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Με ελλείψεις λόγω τραυματισμών αλλά και τιμωρίας αναχωρεί αύριο στις 11.30 το πρωί από τη Λάρισα με προορισμό το Αγρίνιο η ΑΕΛ, όπου την Κυριακή, στις 15.00, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής:

Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Φατιόν, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Μασούρας, Ναζλίδης, Μαρουκάκης και Καπός, ενώ αναγκαστικά εκτός έμεινε ο τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές Ουρτάδο και οι Ντοντό, Αναστασόπουλος, Καρατάσιος, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ

Ο 33χρονος ρέφερι, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, από το Σύνδεσμο Αρκαδίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό. Βοηθοί του ο Τρύφων Πετρόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Δημήτρης Βεργέτης  επίσης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΑΖΛΙΔΗ-ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ

nazlidisΑπό τα χέρια του ιστορικού αρχηγού της ΑΕΛ, Τάκη Παραφέστα, παρέλαβε σήμερα ο Θωμάς Ναζλίδης το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 9ης αγωνιστικής στην Super League.

Εξάλλου νέα κλήση για την Εθνική ομάδα έλαβε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ. Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Χριστάκης Χριστοφόρου κάλεσε εκ νέου τον ποδοσφαιριστή για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, στις 13 Νοεμβρίου στις 19:00 στο ΓΣΠ. Οι αγώνες είναι για τη 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018, ενώ οι προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης “Αντώνης Καράς” στη Λάρνακα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ