ΝΕΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανενόχλητοι συνεχίζουν το έργο τους στον Αμπελώνα αδίστακτοι δολοφόνοι που έχουν στοχοποιήσει αθώα αδέσποτα σκυλιά που βρέθηκαν στο δρόμο εξαιτίας της αναλγησίας των πρώην αφεντικών τους αλλά και της αδιαφορίας και ανικανότητας των δημοτικών αρχόντων που δεν έχουν μεριμνήσει εδώ και χρόνια για τη στείρωση και τον εμβολιασμό τους.

Τις τελευταίες ημέρες από το χέρι των άρρωστων ψυχικά υπάνθρωπων μόνο στον Αμπελώνα δηλητηριάστηκαν και πέθαναν 4 αδέσποτα με τελευταίο θύμα ένα σκυλάκι σήμερα το πρωί σε δρόμο πίσω από την πλατεία.

Εν τω μεταξύ από προχθές το βράδυ ένα νεκρό αδέσποτο βρισκόταν τουλάχιστον μέχρι αργά χθες νεκρό σε κοινή θέα στην πλατεία του Αμπελώνα αφού κανείς από τον δήμο δεν φρόντισε να το περιμαζέψει, ενώ προχθές δήμος και αστυνομία έστειλαν νεκρό σκυλί για τοξικολογικές εξετάσεις με στόχο να διαπιστωθεί το δηλητήριο με το οποίο έγιναν οι φόλες ώστε να είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός του δράστη.

Πάντως με δεδομένο ότι τα περιστατικά συμβαίνουν στο κέντρο του Αμπελώνα, ζωόφιλοι της περιοχής καλούν τον Εισαγγελέα να επέμβει και παράλληλα έχουν στήσει “παγίδες” με στόχο να εντοπίσουν το δράση ή τους δράστες ώστε να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη και να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους με τις βαριές ποινές που προβλέπει η ελληνική δικαιοσύνη (βαριά διοικητικά πρόστιμα και μεγάλες ποινές φυλάκισης).

Επικοινωνιακά παιχνίδια

Δυστυχώς τα περιστατικά συμβαίνουν παράλληλα με το επικοινωνιακό παιχνίδι του δήμου Τυρνάβου που διατρανώνει ότι θα κάνει στειρώσεις αδέσποτων χωρίς μέχρι σήμερα να έχει ξεκαθαρίσει ούτε τον τρόπο με τον οποίο θα πιαστούν τα αδέσποτα ώστε να οδηγηθούν στο χώρο που θα γίνουν οι στειρώσεις, ούτε και τον αριθμό των ατόμων που θα εργαστούν για τον εντοπισμό και το πιάσιμο των ζώων.

Εκείνο που κάνουν από το δήμο είναι να ζητούν από τους δημότες να τους ενημερώσουν ή και να οδηγήσουν τα ζώα στο πρόχειρο χειρουργείο με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ