ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο δήμο Τεμπών έγινε συνάντηση στελεχών του δήμου με αρμόδιους φορείς της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας με στόχο τον σχεδιασμό και τον καθορισμό δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων –παγετού ενόψει του χειμώνα 2016-2017.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στο Αντλιοστάσιο, τη νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρευρέθηκαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ν. Λάρισας κ. Ράπτης Ιωάννης, ο διοικητής ΒΙΠΕ κ. Ρουμπής Στέργιος, ο Αντισυνταγματάρχης της Α΄ΔΑΚΑ κ. Κόνιαρης Χρήστος, ο αντισυνταγματάρχης της 361ης ΠΑΠ Συκουρίου κ. Μαυρομάτης Αναστάσιος , ο Διοικητής του Α.Τ. Ραψάνης Ευαγγελίδης Σταύρος καθώς και εκπρόσωπος του τμήματος συνοριοφυλάκων του Ευαγγελισμού.

Το Δήμο Τεμπών εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσεργάς Κωνσταντίνος, Νταφούλης Κωνσταντίνος, Διψάνας Αχιλλέας, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Έξαρχος Γεώργιος καθώς και πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Τεμπών.  Τη συνάντηση άνοιξε με ομιλία του ο υπεύθυνος  σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Αντιδήμαρχος κ. Σαϊτης Στέργιος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας κ. Καραμπούζη Χρήστο για την άριστη συνεργασία του με το Δήμο Τεμπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ