H INTER ENGINEERING ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ“PRIVATE LIFE AFTER SIGNATURES”

Ειδικοί μοιράζουν απόψεις και σχέδια για την νέα εποχή της Ασφάλειας Πληροφοριών

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 το συναρπαστικό περιβάλλον του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτων στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του για μία μοναδική πρωτοβουλία, που στοχεύει να ρίξει φως σε δύο κύριες ανησυχίες που θα απασχολούν τον κόσμο της Ασφάλειας Πληροφοριών για τον ερχόμενο καιρό:

Η προστασία της ιδιωτικότητας και η αντιμετώπιση του μελλοντικού κακόβουλου λογισμικού

Η εκδήλωση αποτελεί κοινή πρωτοβουλία του εξειδικευμένου ασφάλειας και δύο των πιο σημαντικών του συνεργατών: Clearswift και F-Secure.

Στα θέματα που θα καλυφθούν συμπεριλαμβάνονται απειλές στην ιδιωτικότητα, εταιρική ευθύνη για την προστασία της ιδιωτικότητας και μελλοντική τεχνολογία για την αντιμετώπιση του κακόβουλου λογισμικού όταν η πολυτέλεια της ανάλυσης πλέον είναι ανύπαρκτη.

“Ο κοινός παρονομαστής μεταξύ των δύο προβλημάτων είναι στην ουσία το γεγονός ότι είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν”, αναφέρει ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering. “Έτσι είναι φυσικά επίσης ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Το συμπόσιό μας τόσο θα ανοίξει τα μάτια όσο θα μοιράσει καινοτόμες ιδέες που μετατρέπονται στην τεχνολογία του αύριο.”

Το μιξ εξειδικεύσεων στο βήμα υπόσχεται μία συναρπαστική μέρα για τους συμμετέχοντες με ενημέρωση τόσο τεχνολογική όσο σχετικά με έρευνα, αλλά όπως μας έχει συνηθίσει η Inter Engineering, η πρακτική προσέγγιση δεν θα απουσιάσει.

Ημερομηνία: 14-11-2016. Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων, Αθήνα

Πληροφορίες και εγγραφές: Τηλ. 2410-670030 , marketing@inter-datasecurity.com

Σχετικά με την Clearswift

H Clearswift εμπιστεύεται από οργανισμούς παγκοσμίως για την προστασία των κρίσιμων πληροφοριών τους, παρέχοντάς τους την ελευθερία ασφαλής συνεργασίας για την ώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η μοναδική μας τεχνολογία υποστηρίζει μία αυτονόητη και ‘προσαρμοσμένη’ λύση για την πρόληψη διαρροής δεδομένων, αποφεύγοντας το ρίσκο της διακοπής ροής εργασιών και δίνοντας σε οργανισμούς την δυνατότητα να έχουν 100% εικόνα των κρίσιμων πληροφοριών τους 100% της ώρας.

Σχετικά με την F-Secure

H F-Secure είναι μία Ευρωπαϊκή εταιρεία ασφάλειας του κυβερνοχώρου με δεκαετίες εμπειρία προστασίας επιχειρήσεων και καταναλωτών από οτιδήποτε από ευκαιριακές μολύνσεις του ransomware έως προχωρημένες κυβερνο-επιθέσεις. Το εκτεταμένο σύνολο των υπηρεσιών και βραβευμένων προϊόντων χρησιμοποιεί τις πατενταρισμένες καινοτομίες της F-Secure και εκλεπτυσμένη νοημοσύνη απειλών για την προστασία δεκάδων χιλιάδων εταιρειών και εκατομμυρίων ανθρώπων. Οι εξειδικευμένοι ασφάλειας της F-Secure έχουν συμμετάσχει σε περισσότερες Ευρωπαϊκές έρευνες εγκλημάτων του κυβερνοχώρου από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην αγορά, και τα προϊόντα της διατίθενται παγκοσμίως από ένα εντυπωσιακό δίκτυο συνεργατών.

Σχετικά με την Inter Engineering

H Inter Engineering είναι διανομέας προστιθέμενης αξίας αφοσιωμένος σε λύσεις και υπηρεσίες Ασφάλειας Δεδομένων διεθνώς.

Με προϋπηρεσία πάνω των 20 ετών και επικέντρωση σε τεχνική εξειδίκευση η εταιρεία ανήκει στους ικανότερους παίκτες της αγοράς. Στενή συνεργασία με το κανάλι άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών/μεταπωλητών εγγυάται τοπική διαθεσιμότητα εξειδικευμένων ικανοτήτων σε όλη τη περιοχή ενώ η συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες και οργανισμούς εγγυάται τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις. Ο οργανισμός συμβάλλει ενεργά στην συνειδητοποίηση του κοινού και την καταπολέμηση σύγχρονων απειλών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ