«ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Επιστροφή στις νίκες για τη Δήμητρα Γιάννουλης που επικράτησε σήμερα του Φαλανιακού με 3-0, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να «βράζουν» με τη διαιτησία του Πέτρου Τσακνάκη προχωρώντας και στην έκδοση ανακοίνωσης!

Στα καθαρά αγωνιστικά η Δήμητρα άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, όταν ο Αμπατζίδης σημάδεψε σωστά σουτάροντας εκτός περιοχής για το 1-0, ενώ στο 35’ το κερδισμένο πέναλτι του Χατζηγρηγορίου ξεσήκωσε διαμαρτυρίες με τον Κωταρέλα να μην αστοχεί από τα 11 βήματα γράφοντας το 2-0.

Η αντίδραση του Φαλανιακού ήρθε στο 65’ όταν κεφαλιά του Λυγούρα αποκρούσθηκε αρχικά από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια από το δοκάρι και τους αμυντικούς της Γιάννουλης, με τη Δήμητρα να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στο 70’ με το Χατζηγρηγορίου.

Άτυχος αλλά και άστοχος ο Φαλανιακός αφού στο 85’ ο Μαχαίρας σημάδεψε και πάλι το δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ Λυγούρας και Παπαγεωργίου δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάσθηκαν.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Αλατάς Δ., Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (70′ Ντανίκας), Φατούρας (65′ Κλούρας), Λιλολάρι, Λυγούρας Χρ., Παπαγεωργίου, Κόκκινος Ι. (55′ Αλεξανδρής).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Έξαλλοι με τη διαιτησία του Π. Τσακνάκη οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Αγαπητοί κύριοι,

Ο Φαλανιακός είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας και δεν μπορεί να έχει τέτοιου είδους αντιμετώπιση από κανένα διαιτητή και καμία επιτροπή ορισμού διαιτησίας. Η διαιτησία σήμερα του κ. Τσακνάκη με το πέναλτι υπέρ της Γιάννουλης που είδε μόνο αυτός αλλά και την συνολική διαιτητική του παρουσία αδίκησε την ομάδα του Φαλανιακού. Από πότε το τζαρτζάρισμα είναι πέναλτι κ. Τσακνάκη και γιατί σε δύο αντίστοιχες φάσεις που ήταν υπέρ του Φαλανιακού δεν δώσατε τίποτα; Η απάντησή σας στο τέλος του αγώνα ότι «μπορεί και να μην ήταν πέναλτι τι να κάνουμε τώρα;» σε ποια λογική στηρίζεται; Το συνεχές κιτρίνισμα των παικτών του Φαλανιακού που αποσκοπούσε;

Το χειρότερο όμως που αφορά την επιτροπή ορισμού διαιτησίας  ήταν η αδικαιολόγητη αντικατάσταση του αρχικά ορισμένου διαιτητή κ. Βλιώρα από τον κ. Τσακνάκη την ημέρα του αγώνα. Και για να προλάβουμε την απάντηση ότι ο κ. Βλιώρας αντικατέστησε τον διαιτητή κ. Τζήλο που είχε οριστεί στην αναμέτρηση Σμόλικας Φαλάνης – Αχιλλέας Φαρσάλων θα σας αναφέρουμε το εξής. Με ποια λογική κύριοι αλλάζεται τον διαιτητή της δικιά μας αναμέτρησης ενώ ο διαιτητής που έχει το πρόβλημα είναι ο διαιτητής άλλου αγώνα; Γιατί δεν ορίσατε τον κ. Τσακνάκη ή κάποιον άλλον διαιτητή στην αναμέτρηση Σμόλικας Φαλάνης – Αχιλλέας Φαρσάλων και πραγματοποιήσατε την αλλαγή των διαιτητών σε δύο αγώνες χωρίς να υπάρχει λόγος; Δηλαδή ο κ. Τσακνάκης κρίθηκε ανίκανος να διευθύνει το αγώνα Σμόλικας Φαλάνης – Αχιλλέας Φαρσάλων και ικανός να διευθύνει το παιχνίδι Δήμητρα Γιάννουλης – Φαλανιακός; Και για να τελειώνουμε, από όσο θυμόμαστε την ιστορία του Φαλανιακού ίσως είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα βγάζει μία τέτοια ανακοίνωση διαμαρτυρίας αλλά οι συνεχής φετινές αδικίες προς την ομάδα μας έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης για την άψογη φιλοξενία και να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους δύο επόπτες του αγώνα κ. Γκαρέλη και κ. Καραμπούλα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ