ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΓΣΛ

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Γυμναστικού για τον αγώνα του Σαββάτου (5 μ.μ.) στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τους Μαχητές .

Όλη την εβδομάδα οι «πράσινοι» δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά με στόχο να εμφανιστούν δυνατοί διεκδικώντας με αξιώσεις το «διπλό» που θα δώσει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του Τέλιου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και από εβδομάδα θα μπει στο χειρουργείο, ωστόσο και εκείνος θα ακολουθήσει την ομάδα στην Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής αθλητές: Τόζιος, Τέλιος, Νίκολιτς, Χαιρετίδης, Κούτρας, Μπέμπης, Σπυρόπουλος, Γκιουλέκας, Τσούμας Σ., Τσουράκης, Τσούμας Γ, Γουμενόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Θανάσης Μπουλιάκης τονίζει για την αυριανή αναμέτρηση:

«Χρωστάμε στους εαυτούς μας και πιστεύω να το ξεπληρώσουμε στο αυριανό ματς. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι το στοιχείο που μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε στην νίκη. Είναι τελείως διαφορετικό ματς με αυτό του Κυπέλλου καθώς και οι δυο ομάδες έχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ