ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ…

Στο 4ο Ελληνορωσικόforum, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο  παρουσία του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών κύριου Λαβρόφ συμμετείχε ο αντιπεριφερειαρχης κ. Θανάσης Παιδής.

rosia2Ο κ. Παιδής συνομίλησε με αρκετούς συνεργάτες του κ. Λαβρόφ καθώς και αρκετά μέλη της Ρωσικής αποστολής  και αντάλλαξαν απόψεις. Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννη  Δήμα καθώς προέκυψαν σημαντικές προοπτικές για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1995, με την πρωτοβουλία Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών. Με κύριους υποστηρικτές τα μέλη του Επιμελητηρίου, δυναμικές επιχειρήσεις στους περισσότερους κλάδους της οικονομίας και με γνώμονα τα πλαίσια των ενδιαφερόντων τους, στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη των πολιτιστικών δεσμών των δύο χωρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ