ΕΞΑΛΛΟΙ ΚΑΙ «ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟΙ» ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2006!!!

Έξαλλοι και… «αλευρωμένοι» οι κάτοικοι της οδού Μήλου, στη Γιάννουλη Λάρισας, με αναγνώστρια της σελίδας να μεταφέρει τον πόνο όλων επικοινωνώντας με το paidis.com.

“Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, καθώς από το 2006 και παρά τις διαβεβαιώσεις ακόμη περιμένουμε την ασφαλτόστρωση της οδού Μήλου, για την οποία μάλιστα πληρώσαμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό” επισημαίνει η αναγνώστρια.

Οι παρεμβάσεις του δήμου στο συγκεκριμένο δρόμο περισσότερο δημιουργούν παρά λύνουν τα προβλήματα των περίοικων αλλά και των εποχούμενων που κινούνται στην περιοχή, καθώς η περιοδική κάλυψη των λακκουβών από συνεργεία του δήμου με κονίαμα αφενός δεν λύνει το πρόβλημα, αφετέρου δεν επιτρέπει στους περίοικους ούτε κατά διάνοια να ανοίξουν πόρτες και παράθυρα!

Σύμφωνα με την αναγνώστρια οι διενέξεις με τα συνεργεία του δήμου που επιμένουν στην πρόχειρη λύση είναι συνεχείς, ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις ηλικιωμένων που πλέον παραπονιούνται για προβλήματα στην αναπνοή και τα μάτια τους από την απίστευτη σκόνη.

«Στην οδό Μήλου θαρρείς και λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως αλευρόμυλος», ήταν η χαρακτηριστική περιγραφή της αναγνώστριας που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και εν έτει 2016 ζητά και με το δίκιο της το αυτονόητο, την ασφαλτόστρωση του πολύπαθου δρόμου.

Μεταξύ μας και ο Οδυσσέας 10 χρόνια έκανε να φτάσει στην Ιθάκη, προφανώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πράξουν κάτι ανάλογο οι διοικούντες με τη… Μήλου της Γιάννουλης!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ