ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΑΕΛ

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η ΑΕΛ μακριά από τον καλό εαυτό της και «προδομένη» από την αμυντική της λειτουργία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ σημείωσε την πρώτη καλή της φάσης μόλις στο 4’ όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ τα «καναρίνια» του Ματζουράκη βγήκαν σιγά-σιγά στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα να έχουν δοκάρι στο 39’ με τον Ουάρντα, ενώ 2’ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δε λάθεψε καθώς το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΛ και αφού νωρίτερα η μπάλα κόντραρε στο Γιοβάνοβιτς ξεγελώντας τον Ξενοδόχοβ!

Η εικόνα της ΑΕΛ άλλαξε με την είσοδο του Μαρουκάκη στην επανάληψη, ο οποίος στο 54’ έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στο Ναζλίδη που πλάσαρε ιδανικά τον Κυριακίδη γράφοντας το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν δημιουργώντας ευκαιρίες, με τον Τομανέ να σημαδεύει για δεύτερη φορά το δοκάρι του Ξενοδόχοβ στο 71’, ενώ τη λύση για την ομάδα του Αγρινίου έδωσε στο 85’ ο Μαρκόφσκι που μετά από σέντρα του Κλέσιο έγραψε με καρφωτή κεφαλιά το 2-1 για την ομάδα του.

Η ΑΕΛ επιχείρησε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στο 88’, ωστόσο το δυνατό σουτ του Μαρουκάκη έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης, με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς,  Ποτουρίδης, Αβραάμ (81’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ναβάρο (46’ Μαρουκάκης), Φατιόν (87’ Ντέλετιτς), Βαρέλα, Ναζλίδης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ