ΠΑΝΑΞΙΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακάθεκτος ο Απόλλωνας Λάρισας που παρά τις απουσίες πήρε τους βαθμούς της νίκης στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας όπου και επικράτησε του Θεσπρωτού με σκορ 0-2, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Βασίλη Μάρκου στην αποστολή και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Τάσου Κυριάκου, Αντώνη Καμπλιώνη, Δαβίδ Ιβανίδη, Νίκου Συράκου και Τάσου Κουρδή λόγω τραυματισμών, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη πάλεψαν το παιχνίδι, είχαν δοκάρι και σημείωσαν δύο τέρματα πιστοποιώντας την καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Οι Απολλωνιστές προειδοποίησαν με τη συμπλήρωση του ημιώρου όταν δυνατό σουτ του Ιορδανίδη πέρασε μόλις άουτ, για να προηγηθούν τελικά στο 41’ όταν ο Αγρόδημος με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτού γράφοντας το 0-1.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Παπαδόπουλο να αποτυγχάνει στο 49’ για το 0-2, κάτι που κατάφερε στο 60ο λεπτό του αγώνα ο Διβανές με όμορφο τελείωμα.

Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να διευρύνει τη νίκη του, ωστόσο το σουτ του Σαχινίδη στο 80’ τράνταξε το δοκάρι του Βλάχου, με τους παίκτες του Θεοδοσιάδη να πανηγυρίζουν με το σφύριγμα της λήξης ένα ακόμη πανάξιο «τρίποντο».

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγρόδημος, Γεωργίου (58′ Καμπέρης), Πέντα (66′ Γιαννακόπουλος), Σαχινίδης, Σουλίδης (82′ Ανδρέου), Διβανές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχουν ως εξής:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΕ Ιστιαίας 1-0
Ρήγας Φεραίος-Αστέρας Πετρίτη 3-1
Πιερικός-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1
Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας 0-2
Ολυμπιακός Βόλου-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 3-0
Αμβρακία Κωστακιών-Διαγόρας Σεβαστής 0-1
Εθνικός Φιλιππιάδας-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-0
Πύδνα Κίτρους-Νίκη Βόλου 2-1

1 Ολυμπιακός Βόλου 21
2 Διαγόρας Σεβαστής 21
3 Απόλλων Λάρισας 18
4 Νίκη Βόλου 16
5 Καραϊσκάκης ΑΕ 16
6 Πύδνα Κίτρους 14
7 Τηλυκράτης 2014 12
8 Ρήγας Φεραίος 11
9 Πιερικός 10
10 Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 8
11 Εθνικός Φιλιππιάδας 7
12 Θεσπρωτός 6
13 Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 5
14 Αστέρας Πετρίτη 5
15 Αμβρακία Κωστακιών 4
16 Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας 2

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ