ΣΤΟ  F4 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

Αήττητες συνεχίζουν οι παγκορασίδες που κέρδισαν 3-0 τον ΣΠΑ Καρδίτσας

Τη νίκη με 3-0 σετ και συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων 2016-17, της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, πέτυχαν  οι νεάνιδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ απέναντι στην ομάδα της ΑΘΛΕΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, την φάση των 8 καλύτερων ομάδων της Περιφέρειας!

Με τη νίκη τους και πρόκριση στα τελικά , τα κορίτσια του Γ.Σ.Ε.Ελασσονας , συμμετέχουν για άλλη μία αγωνιστική χρονιά στις καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας και πλέον περιμένουν τη κλήρωση για τον ημιτελικό..

Η δουλειά σε όλα τα επίπεδα  αποδίδει καρπούς και τα τμήματά μας, φέρνουν διακρίσεις στη πόλη μας , καθώς το ίδιο τμήμα πέρυσι τερμάτισε 2ο συμμετέχοντας στον μεγάλο τελικό της Περιφέρειας!

Τα σετ : 25-17,25-12, 25-18..

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) : Μπαλογιάννη,  Χατζηβασίλη,  Παναγιώτου, Διβράμη,  Παπαδοπούλου Ζωή,  Τσιγγέλη,  Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Πίγκα.

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!

gsel1Μετά το τμήμα των νεανίδων και το κορασίδων , άλλο ένα τμήμα συνεχίζει δυναμικά , το τμήμα των παγκορασίδων , το οποίο κέρδισε τον ΣΠΑ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ,με 3-0 σετ.

Ήταν η 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες  και όπως φαίνεται θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φάση των ομίλων !

Η ομάδα των παγκορασίδων είναι ένα καινούργιο τμήμα και από την αρχή , δείχνει στοιχεία καλής ομάδας με ομοιογένεια και πολύ ταλέντο!

Τα σετ : 25-8,25-16,25-22

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Γεωργιάδου, Κορακίδη, Τεγούση, Τσιάτσικα, Σιάτρα, Καρασούλη,Μπακρατσα, Σεβαστού, Παναγιώτου, Χαλκίδη, Κουτσομάρκου..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ