1η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στα Μεσάγγαλα  η 1η γιορτή καβουρόπιτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιαίων Κάτω Ολύμπου .

kaboyrop1Την εκδήλωση άνοιξε ο δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου κ.Γεώργιος Νάτσης που ευχαρίστησε το κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και στηρίζει τους ψαράδες  χειμώνα και  καλοκαίρι καθώς και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ.Αθανάσιος Παιδής που στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη πρόσκληση σημειώνοντας ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας θα βρίσκεται στο πλευρό των ψαράδων στα προβλήματα τους αλλα και θα στηρίζει  το καλοκαίρι και τις ανάλογες εκδηλώσεις  που πραγματοποιούνται απο τον σύλλογο τους.

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Διψάνα απο την πλευρά του Δήμου Τεμπών ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου οοποίος επανέλαβε ότι είναι αυτονόητο η δημοτική αρχή να βρίσκεται στο πλευρό του δραστήριου συλλόγου μέσα απο τον ΔΟΠΑΠΕΠ  .

kaboyrop3Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης , ο διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας κ.Ιωάννης Ράπτης ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κρανιάς κ.Ιωάννης Μήτσιου .kaboyrop4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ