ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας–Ο.ΚΑ.ΝΑ. «ΟΡΦΕΑΣ»,  θέλει να γιορτάσει μαζί σας το άνοιγμα του Εργαστηρίου Ζωής, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η γιορτή, με συμμετοχή όλων των παιδιών και των ενηλίκων της πόλης, θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.30, στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του Εργαστηρίου, στην οδό Μανωλάκη 11Δ.

«Σας περιμένουμε να βιώσουμε μαζί την μαγεία του Εργαστηρίου Ζωής και να απολαύσουμε από κοντά το ρυθμό, το χρώμα, την κίνηση, την εικόνα, τον πολιτισμό, την δημιουργία, με υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Στην αυλή του Εργαστηρίου Ζωής παιδιά από τις ομάδες θεάτρου και χορού θα μας ταξιδέψουν μέσα από ένα δρώμενου λόγου – κίνησης και έκφρασης. Ταυτόχρονα θα προβάλλονται εικόνες από την καθημερινότητα των εργαστηρίων.

Στους υπέροχους  χώρους του νεοκλασικού κτιρίου, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών του εργαστηρίου καθώς και υλικό – πληροφορίες για την ιστορία του κτιρίου μέσα από την δουλειά του εργαστηρίου Ιστορίας Πολιτισμού.

Το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής ανοίγει τις πόρτες του για να γνωρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε και παράγουμε λόγο, αλλά παράλληλα εκφράζουμε συναισθήματα.

Στο εργαστήρι εικαστικών τα παιδιά δημιουργούν μπροστά στο κοινό, τη δική τους πολιτεία.

Στο εργαστήρι παραμυθιού τα παιδιά, με χρώματα και φαντασία συμπληρώνουν το εικαστικό παζλ των παραμυθένιων ηρώων καθώς και όμορφα παραμύθια από την ξεχωριστή φωνή της Λένας Χαϊδούτη.

Οι μουσικοί Γιώργος και Λευτέρης Γάλλος θα μας συντροφεύουν καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής, με μουσικά ακούσματα που θα μας ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο.

Σας περιμένουμε όλους , γιατί είναι σπουδαίο να είμαστε όλοι εκεί ..

Σπουδαιότερο όμως να είμαστε ΜΑΖΙ…», αναφέρουν στην πρόσκλησή τους τα μέλη της διοίκησης του κέντρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ