Ο ΑΕΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μικροπροβλήματα έφερε η επιδείνωση του καιρού στη Λάρισα, καθώς λόγω των δυνατών ανέμων που φυσούσαν από το μεσημέρι στην πόλη σημειώθηκε πτώση δέντρου στην οδό Καλλονής, ενώ αποκολλήθηκε και τμήμα φωτεινού σηματοδότη στην οδό Καρδίτσης.

Πιο αναλυτικά στη οδό Καλλονής «γερασμένο» δέντρο δεν άντεξε το δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να σπάσει καταλήγοντας σε διπλανούς κάδους απορριμμάτων, ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η ΠΥΛ , που προχώρησε σε κοπή του δέντρου, το οποίο ευτυχώς δεν προκάλεσε τραυματισμούς περαστικών ή άλλες υλικές ζημιές.

Εξάλλου λόγω του δυνατού αέρα τμήμα του φωτεινού σηματοδότη που βρίσκεται στην οδό Καρδίτσης, στον κόμβο προς το κλειστό της Νεάπολης και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς.

Η βροχή πάντως που πέφτει από το απόγευμα στη Λάρισα, δίχως ιδιαίτερη ένταση, δεν δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ