ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών, διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Σχολείο του Μακρυχωρίου με θέμα: «Ελάτε να γνωρίσουμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθέριος Μολάς, όπου θα αναφερθεί στην υγιεινή διατροφή των παιδιών και στις τροφές που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξή τους. Στη συνέχεια της εκδήλωσης μαζί με τους μικρούς φίλους, θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις μέσω παιχνιδιού, στοχεύοντας να γνωρίσουν το καθημερινό υγιεινό κολατσιό.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος «η Πόλη που Μαθαίνει».

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ