ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι δομικές αλλαγές έφεραν κατάργηση της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Νεολαίας

Σε καλό κλίμα και εστιάζοντας σε δομικού χαρακτήρα αλλαγές ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρουσίασε και επίσημα, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του paidis.com, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, τους νέους αντιδημάρχους με 2ετή θητεία, κατόπιν σχετικής διοικητικής ρύθμισης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο των αλλαγών  ανακοινώθηκε το «σπάσιμο» της αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Διοίκησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, καθώς και της αντιδημαρχίας Οικονομικών, Τοπικής-Αγροτικής Οικονομίας, όπως και η εξ ανάγκης κατάργηση της αντιδημαρχίας Παιδείας και Νεολαίας, για την οποία αναζητείται λύση προκειμένου να συνεχίσει το έργο της με την ίδρυση Οργανισμού Νεολαίας.

Έτσι η νέα σύνθεση όσων αφορά στους αντιδημάρχους διαμορφώνεται ως εξής:

Γιώργος Σούλτης: Τεχνικών Έργων-Υποδομών-Πολιτικής Προστασίας και Αναπληρωτής Δήμαρχος

Παναγιώτης Νταής: Οικονομίας και Ανάπτυξης

Θάνος Αδαμόπουλος: Οικονομικών

Δημήτρης Μαβίδης: Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης

Δημήτρης Δεληγιάννης: Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας

Πάνος Σάπκας: Πολιτισμού και Επιστημών

Απόστολος Σουρλαντζής: Περιβάλλοντος

Γιώργος Ζαούτσος: Πρασίνου και Αμαξοστασίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το 2017 και 2018 με τη συμβολή όλων θα αλλάξουμε το αποτύπωμα της πόλης, καθώς οι αλλαγές δρομολογήθηκαν για την καλυτέρευση της δουλειάς που ήδη γίνεται στο δήμο», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, ο οποίος ξεκαθάρισε δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες πως «τιμώ και σέβομαι όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια», ευχαριστώντας παράλληλα τόσους τους απερχόμενους όσο και τους αντιδημάρχους που παρέμειναν στη θέση τους για την προσφορά τους.

«Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο», κατέληξε ο κ. Καλογιάννης, περιγράφοντας το «μπόλιασμα» της γνώσης των παλιών αντιδημάρχων με τους νέους, κατά την παρουσίαση της νέας σύνθεσης.

Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και σε υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να γίνουν πιο ευέλικτες, ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που θα ορισθούν έχοντας δικαίωμα υπογραφής.

Εξάλλου αρχές του Μαρτίου θα υπάρξουν αλλαγές και στα Νομικά Πρόσωπα του δήμου, με το δήμαρχο Λαρισαίων να επαναλαμβάνει κλείνοντας την τοποθέτησή του πως μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα γίνει μια πολύ σοβαρή ελάφρυνση όσον αφορά στα δημοτικά τέλη όλων των υπηρεσιών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ