Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Μ. ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΑΓΓ. ΒΑΓΕΝΑ

Μαραθώνια ήταν η σημερινή συνεδρίαση της γραμματείας της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε παρουσία του συντονιστή Θεσσαλίας του κόμματος κ. Ζ. Καπράνα και στην οποία είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις το μέλος του κόμματος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου Μάριος Ρίζος

για την ενέργειά του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του δημάρχου καθώς επίσης και η μέχρι πρότινος υποδιοικήτρια της ΥΠΕ Αγγέλα Βαγενά για τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της μετά την αποχώρησή της από τη θέση της στην 5η ΥΠΕ.

Στη σημερινή συνεδρίαση έδωσε το παρόν μόνο η κ. Βαγενά αφού ο κ. Ρίζος δεν θέλησε να παρουσιαστεί θεωρώντας ότι δεν αφορά το κόμμα η στάση του στο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Χρ. Τσιόπας ενώ αποφασίστηκε να υπάρξει μια νέα προσπάθεια για συνάντηση με τον κ. Ρίζο.

Αναφορικά με την υπόθεση της κ. Βαγενά μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν δεν τίθεται θέμα διαγραφής και μάλιστα συντάχτηκε κείμενο το οποίο αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ