Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ ο Δαμασιακός επικράτησε σήμερα στο γήπεδό του ενός δυνατού Αμπελωνιακού με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες και «δύσκολο» αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, οι παίκτες του Κώστα Καζάκη ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τέρμα του Λούτσου, ενώ το δοκάρι αλλά και η ατυχία με τον τραυματισμό που ορεξάτου Τσετιροκλή στέρησαν από τον Αμπελωνιακό το να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε μόλις στο 5’ , όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Ντόκου και αδράνεια της άμυνας ο Λούτσος σκόραρε για το 1-0, ενώ σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση έχασαν για την ομάδα του Αμπελώνα ο Παυλίδης και ο Λιάκος, με αποκορύφωμα τη φάση του 26’ όταν προσπάθεια του Πούλιου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων!

Δοκάρι είχαμε νωρίτερα και για το Δαμασιακό στο 16’ και μετά από προσπάθεια του Σ.Λέτσιου, ενώ η αποχώρηση του Τσετιροκλή αποδυνάμωσε αισθητά τον Αμπελωνιακό που έχασε πάντως την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 87’, με τον Παυλίδη να τη σπαταλά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαίνης, Οικονόμου (43′ Σεϊζης), Μόκας, Λέτσιος Γ., Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Ντόκος, Μουσιάρης Θ. (70′ Βίδρας), Λούτσος, Λέτσιος Σ. (26′ Ραπτοτάσιος).

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Λιάκος, Αποστόλου, Παυλίδης, Δαλακώνης, Βούκιας, Χύρρας, Χατζούλης, Κοκόμπελης (78′ Γιαννιός), Τσετιροκλής (37′  Πατρίκου), Πούλιος (60′ Καρυπίδης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ