ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Με (απίστευτο) γκολ του Τζαβέλα στο τελευταίο, πέμπτο, λεπτό των καθυστερήσεων η Εθνική Ελλάδας πήρε μία πολύτιμη ισοπαλία από τη Βοσνία στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Βόσνιοι είχαν προηγηθεί στο 32 με  αυτογκολ του Καρνέζη μετά από φάουλ καραμπόλα τουΠιάνιτς.

Το παιχνίδι έγινε ενώπιον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που πήγε στο γήπεδο μαζί με τους Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη.

Κριτική

Ο άλλοτε βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας την “χρυσή εποχή”, Γιάννης Τοπαλίδης, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά τον αγώνα με την Βοσνία (1-1) και τόνισε πως ο προπονητής και οι βοηθοί του θα έπρεπε να έχουν προβληματιστεί με την εμφάνιση της γαλανόλευκης.

“Ήταν ένα ματς με δραματικό φινάλε. Ισοφαρίσαμε με μια γκολάρα, όμως η εμφάνιση δεν ήταν πολύ καλή. Βέβαια, ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Μετά από αυτό το ματς η ψυχολογία θα είναι στα ύψη, αλλά ο προπονητής και οι βοηθοί του θα έπρεπε να έχουν προβληματιστεί με την εμφάνιση της Ελλάδας”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ελλάδα:

“Τα πρώτα 35 λεπτά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν γίνεται όταν παίζεις στην έδρα σου και να είσαι τόσο παθητικός. Στις αντεπιθέσεις η Βοζνία ήταν επιπόλαιη, θα μπορούσε να ήταν βαρύ το σκορ. Εμείς από έξω θα πρέπει να σταθούμε στη νίκη, αλλά ο Σκίμπε σε όλο το παιχνίδι έδειξε προβληματισμένος”.

Τέλος, για την διαφορά της Ελλάδας συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, είπε: “Έδειξε χαρακτήρα, παρόλο που δεν πήγε τόσο καλά το ματς. Παλιότερα βλέπαμε ότι η εικόνα δεν ήταν η ίδια αν δεν πήγαινε καλά το ματς. Οι παίκτες μας το έβλεπαν σαν τελικό, θα έπρεπε να είχαν απειλήσει περισσότερο. Σίγουρα, είχαμε τρεις, τέσσερις καλές ευκαιρίες, αλλά περίμενα να δω περισσότερη πίεση. Δεν γίνεται να περιμένουμε το τελευταίο λεπτό να μπει το γκολ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ