2η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Α΄ ΚΥΚΛΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ LIFE COACHING ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Η δεύτερη ενότητα των σεμιναρίων Life Coaching που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/11 ώρα 6-8 μ.μ. στο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Η ενότητα αποτελεί τμήμα του Α΄ κύκλου δωρεάν σεμιναρίων Life Coaching συνολικής διάρκειας τεσσάρων ενοτήτων (μία ανά μήνα), σχεδιασμένων με στόχο να προσφέρουν εκπαίδευση σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης με την εφαρμογή εργαλείων, τεχνικών και προσεγγίσεων του Life Coaching.

Το Life Coaching αποτελεί εκπαιδευτική μέθοδο που στοχεύει– μεταξύ άλλων –  στην αλλαγή, την ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, την επίτευξη στόχων και την επικοινωνία.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες και  καλύπτουν ευρεία  θεματολογία, όπως : στοχοθεσία, διαχείριση σκέψεων, αποτελεσματική επικοινωνία, εντοπισμός και υπερπήδηση εμποδίων, προτεραιότητες, ανακάλυψη δυνατών στοιχείων, αυτοπεποίθηση κ.α.  Κάθε ενότητα είναι αυτόνομη και  αυτοτελής αλλά ταυτόχρονα αλληλένδετη με τις υπόλοιπες.

Ειδικότερα, η δεύτερη ενότητα μέσα από εισήγηση, παρουσίαση τεχνικών και πρακτικές ασκήσεις, θα οδηγήσει τους εκπαιδευόμενους στο να μάθουν να εντοπίζουν τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα τους και να μπορούν να τα αξιοποιούν στους βασικούς τομείς της ζωής τους. Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η Ελένη Ματράκη, δικηγόρος και πιστοποιημένη Life, Wellness & Business Coach.

Η Ελένη Ματράκη είναι κάτοχος του Advanced Diploma in General and Specific Coaching Skills της Coaching Evolution Academy, μέλος του Hellenic Coaching Association και του European Mentoring and Coaching Council. Με πολυετή εμπειρία και Μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση, σχεδιάζει και διδάσκει σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Μετά το πέρας του κύκλου των 4 ενοτήτων θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στου συμμετέχοντες. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2410 287508 ώρες  10-13.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ