Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

Συνάντηση με τους γιατρούς των ιατρείων του Δήμου Κιλελέρ είχε ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο στη Νίκαια.

Ο δήμαρχος αφού ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση στο χώρο της υγείας ζήτησε από αυτούς να γίνει μια λεπτομερής καταγραφή των αναγκών των ιατρείων τόσο σε ιατρικό όσο και σε ξενοδοχειακού τύπου εξοπλισμό.

Ο ολοκληρωμένος κατάλογος θα κοινοποιηθεί στην 5η ΥΠΕ έτσι ώστε να ληφθεί μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών.  Ο δήμαρχος προτίθεται να ενημερώσει ο ο ίδιος προσωπικά το διοικητή της 5ης ΥΠΕ για την κατάσταση των ιατρείων και τις ανάγκες τους, σε συνάντηση που θα δρομολογηθεί άμεσα.

Συζητήθηκε επίσης η διοργάνωση στο Δήμο Κιλελέρ, σε συνεργασία με τον ιατρικό σύλλογο Λάρισας, ημερίδας με ιατρικά θέματα που αφορούν στους κατοίκους της περιοχής με ομιλητές τους ιατρούς των ιατρείων του Δήμου. Η ημερίδα θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί στο προσεχές μέλλον.

Τέλος ο δήμαρχος ενημέρωσε τους ιατρούς για την πρόοδο των εργασιών του ιατρείου του Αρμενίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αχιλλέας Χατζούλης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Σαρατζιώτης, οι γιατροί Ιωάννα Αβακιάν ΠΙ Ζαππείου, Δήμητρα Ζαμπούκα ΠΙ Αγίων Ανάργυρων, Κωνσταντίνα Καραούλη ΠΙ Κιλελέρ, Λάμπρος Κοντοβός ΠΙ Νίκαιας, Νικόλαος Τάνος ΠΙ Πλατυκάμπου, Ιωάννης Τσάτσος ΠΙ Αρμένιου και η προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής και παιδικών σταθμών του Δήμου Κιλελέρ Σπυριδούλα Ντάντη.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ