ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΤΟΥ ΓΣΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕΡΚΟΣ

Ο νέος τεχνικός Στέφανος Πέρκος και ο βοηθός του Αντώνης Δούκας παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους από τον ίδιο τον πρόεδρο στο κλειστό της Νεάπολης και αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση που είχαν οι προπονητές γνωρίζοντας τους παίκτες της ομάδας.

perkos2Το τεχνικό τιμ σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή αποκόμισε πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις και την αισιοδοξία ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα που θα επιτρέψει στον Γυμναστικό να επιστρέψει σύντομα στα νικηφόρα αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Δασταυρίδης (πρόεδρος ΓΣΛ): «Μετά από αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις που περάσαμε και τα αρνητικά αποτελέσματα κάναμε την μεγάλη αλλαγή. Διακόψαμε την συνεργασία με τον κ. Μπουλιάκη και πήραμε γρήγορες αποφάσεις για να μην εκθέσουμε καθόλου την ομάδα και αξιολογώντας κάποιες προτάσεις αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με το νέο τεχνικό τιμ και τους προπονητές τους οποίους και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας., τον κ. Πέρκο και τον συνεργάτη του κ. Δούκα.

Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε έτσι να αλλάξουμε και την πορεία της ομάδας και να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας. Νιώθω αισιόδοξος, σήμερα μετά την πρώτη προπόνηση που έγινε, θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι και ελπίζω να δικαιωθεί η απόφαση μας. Νιώθουμε ότι ήταν απαραίτητες αυτές οι κινήσεις και αν δεν το κάναμε τώρα δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε τίποτα. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Στέφανος Πέρκος (προπονητής ΓΣΛ): «Αρχικά να πω ότι αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι διότι είμαστε σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας. Εγώ τον ΓΣΛ τον θυμάμαι  παλιά στην Α1, πριν καν γίνει ο διαχωρισμός Α1 και Α2 Εθνικής και παρακολουθούσαμε σαν πιτσιρικάδες τότε την ομάδα που ήταν στις δόξες της. Είχαμε δει την πτωτική της πορεία και μετά την άνοδο πάλι στα «σαλόνια». Η Λάρισα είναι μπασκετομάνα χρόνια τώρα, χαίρομαι λοιπόν που η διοίκηση μας επέλεξε να πάρουμε τα ηνία της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψουμε κυρίως τεχνικά. Όμως στην πρώτη επαφή με τα παιδιά που τα ξέρουμε τα περισσότερα, διότι  είτε τους είχαμε παίκτες σε άλλες ομάδες, είτε ως αντιπάλους, είδα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση από όλους.

Αυτό είναι θετικό για να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να μπορέσουμε στο τέλος, προπονητές, παίκτες και διοίκηση κυρίως, να είμαστε χαμογελαστοί και χαρούμενοι τον Μάιο. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την επιλογή ως προς το πρόσωπό μου και σε αυτό του συνεργάτη μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ