ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ;

Εντονος είναι και σήμερα ο απόηχος του εξώδικου που έστειλε η δημοτική σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων κ. Ασπα Σουλούκου στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων για το θέμα των απουσιών της από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου.

Πρόκειται για ένα εξώδικο στο οποίο φαίνεται ότι η κ. Σουλούκου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της απουσίαζε από συνεδριάσεις του οργάνου και το οποίο γεννά ερωτήματα για τη συνολική στάση της νεαρής συμβούλου.

Αλήθεια αφού η κ. Σουλούκου απουσιάζει από τις συνεδριάσεις, έστω και δικαιολογημένα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως υποστηρίζει, γιατί δεν παραιτείται ώστε να μπορέσει κάποιος άλλος να πάρει τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο για να εκφράσει δια της παρουσίας του τα αιτήματα, τα δίκαια και τις προσδοκίες των δημοτών που εξέλεξαν τους αντιπροσώπους τους.

Επιπλέον αφού θεωρεί ότι εκφράζει τους δημότες μήπως μπορεί να μας θυμίσει πότε τον τελευταίο χρόνο έγραψε έστω και μία πρόταση για θέματα που τους αφορούν;

Πρέπει να πούμε στην κ. Σουλούκου, που θίγεται από χαρακτηρισμούς που δεν την αφορούν, ότι είναι καλός ο τίτλος του δημοτικού συμβούλου αλλά η θέση δεν υπηρετείται εξ αποστάσεως και δια της έστω και δικαιολογημένης απουσίας και αφού μιλάει για πολιτική δίωξη ας κατανοήσει ότι η μόνη πολιτική πράξη που πρέπει να κάνει είναι να παραιτηθεί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ