ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ U16 ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Ιδιαίτερη τιμή και δικαίωση για τη δουλειά που έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε η κλήση του τυρναβίτη ποδοσφαιριστή της Κ17 της ΑΕΛ Χαρίλαου Φουρκιώτη, στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων (U16).

Ο 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες του Αίαντα στον Τύρναβο και αγωνίζεται ως μέσος, αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη αλλά υπέγραψε τελικά στους «βυσσινί» φέτος το καλοκαίρι.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ επισημαίνονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι έφτασε στα γραφεία της κλήση για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17, Χαρίλαο Φουρκιώτη, προκειμένου να συμμετάσχει στις δραστηριότητες της Εθνικής ομάδας Παίδων U16.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο ποδοσφαιριστής μας θα συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά από την Δευτέρα 21/11 έως την Τετάρτη 23/11»

 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΜΕΣΟΣ

Ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Τσιώλης, μετά το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό της Κυριακής στα Δένδρα, ανάμεσα στην ανδρική ομάδα της ΑΕΛ και την κ-20 του συλλόγου, μια αναμέτρηση στην οποία οι “μεγάλοι” επικράτησαν με σκορ 3-1.

Στα αξιοσημείωτα τα δύο τέρματα του Μαρουκάκη, το γκολ που σημείωσε ο Καπός, η εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα των «μικρών» της ΑΕΛ Παϊτέρη, καθώς και η δοκιμή ενός 19χρονου Νιγηριανού μέσου, που ωστόσο μάλλον δεν έπεισε με την εμφάνισή του.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ