ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Το μπαμ της 5ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΛ έκανε σήμερα ο Δαμασιακός που πήρε την πρόκριση επικρατώντας της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0, παρότι αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία!

Οι παίκτες του Κώστα Καζάκη μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ευτύχησαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που εμφανίστηκε ωστόσο με αρκετά προβλήματα και τραυματισμούς.

Ο Δαμασιακός προηγήθηκε στο 36’ όταν ο Μπακαίμης με εξαιρετική ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0, ενώ «κλείδωσε» τη νίκη στο 85’ όταν ο Δούκας έκλεψε τη μπάλα και «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα που βρέθηκε εκτός εστίας, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-0.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για πέναλτι και σε φάση του 42ου λεπτού, με το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζεται».

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Βίδρας (74΄Νάκας), Δούκας, Μόκκας, Λέτσιος Κ., Τσάλτας, Ραπτοτάσιος (86΄Καλογιάννης), Ντόκος, Καρατζιόλης (56΄Μουσιάρης), Λούτσος, Μπακαΐμης.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είναι στα προημιτελικά ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Δωτιέας Αγιάς, η Λάρισα 2012 και ο ΠΟ Ελασσόνας, ενώ στις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ναρθάκι – Αμπελιά        1-0

Μαυροβούνι – Φιλοκτήτης  5-4 πέν. (0-0 παρ., κ.α.)

Γόννοι – Συκούριο 1-4 πέν. (0-0 παρ., κ.α.)

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ