ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ Δ.Α. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΛΕΡΙΩΝ

Σε καταγγελία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες η παιδική χαρά κοντά στο σχολείο των Δελερίων προβαίνει σήμερα μέσω του paidis.com, h “Δράση Πολιτών” μετά από επίσκεψη στο χώρο του επικεφαλής Στ. Ροντούλη και κλιμακίου της παράταξης.

Σύμφωνα με τον κ. Ροντούλη, υπάρχει μία εγκληματική αδιαφορία από την πλευρά της δημοτικής αρχής, η οποία το καλοκαίρι αφαίρεσε τα όργανα και τα παιχνίδια της παιδικής χαράς χωρίς όμως να φροντίσει να κλείσει τους κρατήρες που δημιουργήθηκαν στο έδαφος από την απομάκρυνση των παιχνιδιών.

Το χειρότερο είναι όπως επισημαίνει ο κ. Ροντούλης ότι δεν έσπευσε κανείς να τοποθετήσει κάποια προστατευτικά ή να περιφράξει το χώρο ώστε να μην μπορούν να μπουν μέσα μικρά παιδιά.

Αυτή η αδράνεια σύμφωνα πάντα με τον κ. Ροντούλη είχε ς αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να πέσει μέσα σε κάποιον από τους κρατήρες ένα μικρό παιδί το οποίο έσπασε το πόδι του και το οποίο πλέον κυκλοφορεί με γύψο και πατερίτσες.

“Μιλάμε για μια απαράδεκτη στάση από την πλευρά της δημοτικής αρχής η οποία εγκληματεί σε βάρος των δημοτών”, υπογραμμίζει ο κ. Ροντούλης υπενθυμίζοντας ότι η ευθύνη για τη φύλαξη του χώρου είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής η οποία σε περίπτωση που κάποιοι κινηθούν νομικά θα υποστεί και τις συνέπειες του νόμου.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών οι γονείς του παιδιού είναι εξαγριωμένοι και δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικά εναντίον του δήμου Τυρνάβου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ