ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 2o OPEN NIGHTS

Η ομάδα χορού Off Art και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, καλούν και… προκαλούν… επαγγελματίες εικαστικούς, γλύπτες, performers, σκηνοθέτες, χορευτές, γραφίστες, μουσικούς, djs κτλ. και ομάδες ανάλογων κατευθύνσεων, για να συμμετέχουν στο 2ο Open Nights.

Τα Open Nights αποτελούν ένα  διακαλλιτεχνικό project / φεστιβάλ.

Φέτος, θα έχει ως θέμα την τροφή και τίτλο (Σ)τροφή και θα δοθεί  ιδιαίτερη έμφαση στη digital art (video, digital installations κ.α.), χωρίς όμως να αποκλείει άλλες μορφές τέχνης.

Η παραγωγή (Σ)τροφή, θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο 2017,  στον ισόγειο χώρο του Δημοτικού θεάτρου ΟΥΗΛ.

Όπως και το 1ο Open Nights, θα έχει το στήσιμο μιας εικαστικής έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ένας αριθμός από διαφορετικές  performances μικρής διάρκειας, σε άμεση σχέση με τα έργα και δεμένες σκηνοθετικά μεταξύ τους, θα αποτελέσουν μια συνολική παράσταση.

Εστιάζουμε σε καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα, σε συνδυασμό με κάποιες επιλεγμένες παραγωγές, από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέρος του project/φεστιβάλ, θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017 στην Αθήνα.

Οι καλλιτέχνες ή ομάδες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο project, παρακαλούνται  να στείλουν βιογραφικό,  παρουσίαση του έργου τους έως σήμερα, τη σχέση τους με επαγγελματικό σωματείο, εικαστικό επιμελητήριο (εάν υπάρχει) και τη σχετική με το θέμα πρότασή τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο opennights.blogspot.com

Αποστολή προτάσεων στη διεύθυνση offartdance@gmail.com και στο τηλέφωνο 6932853971, έως και τις 25  Νοεμβρίου 2016.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ