«ΣΥΝΟΔΕΙΑ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Υπό τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που παρακολουθούσαν από απόσταση, πραγματοποιήθηκε η πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Λάρισας, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝωρίτερα μέλη φοιτητικών οργανώσεων της Ιατρικής Σχολής και της Βιοχημείας, καθώς και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΛΑΕ, σε χωριστά μπλόκ, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου, για να ακολουθήσει πορεία, η οποία στη συνέχεια διασπάστηκε με τους αντιεξουσιαστές φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χ.Α και της αστυνομίας να ακολουθούν διαφορετική κατεύθυνση.

Τουλάχιστον 3 διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς και δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά ακολούθησαν το «μπλοκ» των αντιεξουσιαστών από κοντινή απόσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Οι δύο πορείες, όπως εξελίχθηκαν, ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ, ενώ για αρκετή ώρα κυρίως άνδρες της Ασφάλειας αλλά και ένστολοι παρέμειναν στην πλατεία Νομαρχίας και πλησίον των γραφείων πολιτικού φορέα που βρίσκεται στην οδό Βελή, χωρίς τελικά να χρειασθεί να επέμβουν.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ