ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

2 ώρες και 45 λεπτά είχε διάρκεια ο 1ος ημιτελικός, νεανίδων Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, ανάμεσα στις ομάδες του ΓΣΕ Ελασσόνας και του Ασκληπιού Τρικάλων!

Πέρασαν στον τελικό και περιμένουν οι Νεανίδες του ΓΣΕ Ελασσόνας!

Νικήτρια, η ομάδα της Ελασσόνας και τώρα περιμένει τον νικητή του αγώνα, Αργώ Βόλου – Φιλαθλητικός, για να δει πια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Βάϊου Παναγιώτου, κατέθεσαν ψυχή και σώμα στο παρκέ του κλειστού Νεάπολης, αποδεικνύοντας περίτρανα, τη θέληση για νίκη, σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα, σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση!

Ο αγώνας είχε δύο όψεις , αρχικά των δύο σετ όπου στο γήπεδο υπήρχε μόνο η Ελασσονίτικη ομάδα, καθώς προηγήθηκε με 2-0 σετ ( 25-17 και 25-17) και των άλλων δύο σετ όπου η τριταθλήτρια, του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος, έδειξε στοιχεία δυνατής ομάδας, επιβλήθηκε καθαρά της Ελασσόνας έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 2-2 σετ (25-22, 25-21).

Στο τάι μπρέικ παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου! Η Ελασσονίτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά, προηγήθηκε 14-9 αλλά η “εφτάψυχη” ομάδα των Τρικάλων, δεν είχε πει την τελευταία λέξη, έφερε το ματς στο 15-15, αλλά κάπου εκεί με την Παναγιώτου στο σερβίς και τη Τσιγγέλη στο μπλοκ, η Ελασσονίτικη ομάδα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, επί ενός δύσκολου αντιπάλου.

Όλα τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά , αλλά η διαφορά μεταξύ των ομάδων, ήταν η νεαρή Καζαντζή, η οποία μπαίνοντας αλλαγή στο σέρβις, κατάφερε να δίνει διαφορές στην ομάδα που αποδείχθηκαν σημαντικές για την έκβαση του αγώνα. Δικαιολογημένα λοιπόν ήταν η καλύτερη και πολυτιμότερη της Ελασσόνας..

Η ομάδα του ΓΣΕ Ελασσόνας συγχαίρει την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων, και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2!

ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Παναγιώτου,Παπαδοπούλου Ζωή, Τσιγγέλη, Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Πίγκα, Παπαδοπούλου Ράνια., Διβράμη..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ