«ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ» Η 1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Σε ρυθμούς… εξωστρέφειας κινούνται εδώ και καιρό οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, αφού στα χνάρια της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατά τις πρόσφατες εκδηλώσεις για τον Προστάτη της εμφανίστηκε με περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, σήμερα ήταν η σειρά της 1ης Στρατιάς να ξαφνιάσει ευχάριστα τους Λαρισαίους!

mpanta2Στο πλαίσιο του εορτασμού των 190 χρόνων της Στρατιωτικής Μουσικής δεν περιορίστηκε μόνο στη διοργάνωση μιας θαυμάσιας έκθεσης φωτογραφικού υλικού και αντικειμένων που φιλοξενείται έως και τις 26/11 στο φουαγιέ της Δημοτικής Πινακοθήκης, αλλά εμφάνισε σήμερα τη στρατιωτική μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού στην πλατεία.

Άψογοι σχηματισμοί και μουσικά κομμάτια απέσπασαν δίκαια το χειροκρότημα των περαστικών, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής ακολούθησε συναυλία στον αύλειο χώρο του Στρατοπέδου «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών Μουσικών (1ης Στρατιάς/EU-OHQ – Γ’ΣΣ και Δ΄ΣΣ) και του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, με την ευγενική συμμετοχή της  κ. Αθηνάς Πολυμέρου.

Ε.Π.

mpanta1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ