ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο «ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ» ΤΟΥ Π. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

«Παραμένω αγνώστου πατρός ως τα σήμερα, αλλά σε μια υπόθεση εργασίας και διαμορφώνοντας τον ήρωα του βιβλίου μου σκέφτηκα τον πατέρα μου ως πορνοστάρ, φτάνοντας μέσα από την έρευνα που εκτιμώ και πάντα δίχως να υποτιμώ τη φαντασία στα χνάρια του πατριώτη σας, του Κώστα Γκουσγκούνη!».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑνατρεπτικός, χειμαρρώδης και με ιδιαίτερο χιούμορ κέντρισε και κέρδισε το κοινό του την Παρασκευή ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο «Γκαγκάριν-ο κόσμος από χαμηλά», σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΟΥΗΛ.

Ξεδιπλώνοντας τις διαδρομές του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλλίδη-ψυχή του θρυλικού συναυλιακού χώρου “Gagarin 205”- ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν δίστασε να περιγράψει τον Κ. Γκουσγκούνη ως «τον μόνο που έγινε πορνοστάρ για να επιβεβαιώσει το μύθο του», περιγράφοντας την ίδια ώρα το βιβλίο του ως απότοκο έρευνας 6 ετών αλλά και ως «μια περιπέτεια που η τεχνική της έμοιαζε με τα σκίτσα του Λούκι Λουκ».

«Το βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου βάζει τα πράγματα σε μια πραγματική τροχιά, μέσα από μια εξαιρετικά φιλότιμη προσπάθεια να πει αλήθειες σε ένα ακροατήριο που δεν ήθελε να ακούσει και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνει», τόνισε στο πλαίσιο της παρουσίασης ο δημοσιογράφος Γ. Γιαννακόπουλος, χαρακτηρίζοντας «αδικημένο» από τον πολιτικό του λόγο το συγγραφέα, ενώ για το βιβλίο μίλησε και ο βιολόγος-γενετιστής Γ. Καραβάνας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ διοργάνωση της εκδήλωσης-παρουσίασης του βιβλίου έγινε από το βιβλιοπωλείο Καλτσάς και τη Brainfood Εκδοτική σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ