ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΑΛΠΗ

Χαρακτηρίζοντας «μοιραίο» τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα και υποστηρίζοντας με θέρμη την ανάγκη άμεσης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του «Αστέρα», όπου και πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Λάρισας.

kefalog3Παρουσία τοπικών βουλευτών, στελεχών και υποστηρικτών της ΝΔ η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στη σχεδιαζόμενη από το κόμμα της οικονομική πολιτική «που θα απεγκλωβίσει τους πολίτες από τον ασφυκτικό κλοιό της μιζέριας», ενώ εξαπέλυσε δριμύτατη κριτική στη συγκυβέρνηση αλλά και στον Α. Τσίπρα κάνοντας λόγο για «μοιραίο πρωθυπουργό που μαζί με την παρέα του δεν άφησε καμία κοινωνική ομάδα που να μην την εξαπάτησε».

Δίχως ιδιαίτερη διάθεση αυτοκριτικής η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έφεραν το 3ο μνημόνιο, «την ώρα που ετοιμάζονται και για 4ο», ενώ όπως υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφτασε στο σημείο να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την ιστορική και θεμελιώδη επιλογή της παράταξης μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της συμμετοχής της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια».

Μιλώντας για την εξωτερική πολιτική η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε τα εξής:

“Η Τουρκία αυξάνει κατά τρόπο απαράδεκτο τις προκλήσεις της, τολμάει να αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης. Ακούσαμε και τις βαθιά προσβλητικές δηλώσεις και από την πλευρά της Αλβανίας.
Αυτά δεν συνέβαιναν ποτέ στο παρελθόν παρά τις όποιες δυσκολίες που έχει η περιοχή μας”, για να καταλήξει καταχειροκροτούμενη πως «μαζί θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε».

kefalog1Στο περιθώριο της εκδήλωσης αίσθηση προκάλεσε η υποδοχή της Όλγας Κεφαλογιάννη με μαντινάδα και μουσικές της Κρήτης, ενώ το… κλου της εκδήλωσης ήταν η «παρέμβαση» Αξιόγλου, που εντελώς εκτός προγράμματος (γιατί άραγε και μετά από τόσους αγώνες;) και αμέσως μετά το χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, θεώρησε καλό «να πάρει μικρόφωνο» και πρωτοβουλία για να καλωσορίσει την πρώην υπουργό!!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ