ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Κιλελέρ με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων-παγετού 2016-2017»

politikh1Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Κιλελέρ δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Χατζούλης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία που βοήθησε στην τελευταία πλημμύρα της Νίκαιας για την αποτελεσματική της συνδρομή. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Δήμος έχει τα μηχανήματα του σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και ότι υπάρχει και αρκετό αλάτι για τους δρόμους σε περίπτωση βαριάς χιονόπτωσης.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύραρχος κ. Ιωάννης Ράπτης ανέφερε ότι αντιπυρική περίοδος αντιμετωπίστηκε ικανοποιητικά, ιδιαίτερα στη συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ. Τόνισε δε ότι η υπηρεσία ήταν και θα είναι παρούσα ασκώντας αποτελεσματικό έργο σε περίπτωση ακραίων φαινομένων.

Ο Δήμαρχος  Θανάσης Νασιακόπουλος καλωσόρισε με τη σειρά του τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε να μην υπάρξουν ακραία φαινόμενα και τόνισε ότι η δημοτική αρχή κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να διευκολύνει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ανέφερε επίσης ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για τον επικείμενο χειμώνα και για τις χιονοπτώσεις κι ότι οι αντιδήμαρχοι αλλά και ο υπηρεσιακός μηχανισμός του δήμου είναι έτοιμοι για συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσιχίτας και Κω/νος Φιλιππούλης η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, ο διοικητής του ΑΤ Περιφέρειας Αστέριος Μπαρακόπουλος, και ο διοικητής του 1ου ΠΣ Λάρισας Νικόλαος Μητσογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ