ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΟΥΣΙΟΥ

Σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο βετεράνος Λαρισαίος δημοσιογράφος Στέλιος Πούσιος. Ο Στέλιος Πούσιος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1937 και αποφοίτησε το 1956 από το 1ο Γυμνάσιο (εξατάξιο) Τρικάλων. Γνωστός με το δημοσιογραφικό ψευδώνυμο «Νηρέας».

Εργάστηκε ως ρεπόρτερ στις ημερήσιες εφημερίδες «Αναγέννηση» Τρικάλων, «Ελευθερία», «Ημερήσιος Κήρυκας» και «Κόσμος» Λάρισας. Διετέλεσε διευθυντής και διευθυντής σύνταξης στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Πρωινή» της Λάρισας. Επίσης εργάστηκε από ρεπόρτερ μέχρι αρχισυντάκτης στον «Ταχυδρόμο» (1980 – 1994) μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

Υπήρξε ανταποκριτής των ημερήσιων εφημερίδων «Απογευματινή, «Αθλητική Ηχώ» και «Αθλητική Φωνή» Αθηνών, του «Προγνωσπόρ», των ημερησίων εφημερίδων Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», « Θεσσαλονίκη», «Ελληνικός Βορράς», «Ελληνικός Λαός» και της ΕΡΤ ( τηλεόραση και ραδιόφωνο) και υπεύθυνος του ρ/σ «Λάρισα 90,5 FM Stereo». Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και του Επικουρικού της Ταμείου, στη διοίκηση του οποίου είχε εκλεγεί. Τέλος ήταν μέλος προσκοπικών σωματείων και του ΠΣΑΤ.

Η  νεκρώσιμη ακολουθία του Στ. Πούσιου θα ψαλεί σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Χάλκης, όπου και κατοικούσε.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, όπως το Δ.Σ του ΕΤΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Πούσιου για τον αδόκητό χαμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ