ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Π.Γ.Ν. Λάρισας συμμετέχει δυναμικά στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων  για να μην υπάρξουν άλλες περικοπές και για να μπει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, “τέρμα στα κούφια λόγια και στις ψευτιές της Κυβέρνησης”.

Στην ανακοίνωση του σωματείου αναφέρονται ακόμη τα εξής:
“Αγωνιζόμαστε για:
1.    να μπει τέρμα στη λιτότητα και στη φοροληστεία,
2.    να προσληφθεί τώρα μόνιμο προσωπικό,
3.    να µην γίνουν ζούγκλα οι εργασιακές  σχέσεις.
Διεκδικούμε:
1.    ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
2.    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
3.    ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ”.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα δράσης που ανακοίνωσε το σωματείο έχει ως εξής:

1.    Αύριο, Τρίτη 22-11-2016 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Λ. στις 12:30 με παρουσία Εκπροσώπων της Εκτελεστικής Επιτροπής. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.. Συζήτηση για τα φλέγοντα θέματα, που απασχολούν τους συναδέλφους.
2.    Δυναμική συμμετοχή στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 24 Νοέμβρη 2016 και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου.
3.    Συμμετοχή σε νέα Πανεργατική Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (προσανατολίζεται για την 8η Δεκεμβρίου).
4.    Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 συμμετοχή στην Παναττική Στάση Εργασίας της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. 10:00 0π.μ. – 15:00 μ.μ. και Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 10:00π.μ..
5.    Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 θα ακολουθήσει πορεία στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, όπου θα ζητηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
6.    Το Καραβάνι Σωτηρίας της Υγείας φτάνει στη Θεσσαλία την Τετάρτη την 1η  Φεβρουαρίου 2017 και θα περπατήσει στη Λάρισα.  Εκκίνηση 7:00 π.μ. από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com