Η ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ

dav

Μετά την σημαντική κοινή συνάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κτηνοτροφών και των Γαλακτοβιομηχανιών και παραγώγων φέτας την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, το προεδρείο και των δυο φορέων επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Αγοραστό 

για να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις της συνάντησης αυτής αλλά και να εξαλείψει οποιαδήποτε τυχόν παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί. Με μεγάλη ικανοποίηση ο περιφερειάρχης άκουσε τις αποφάσεις και υποσχέθηκε να στηρίξει με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία αυτή που περίμενε δεκάδες χρόνια για να ωριμάσει.

Υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η δημιουργία της Επαγγελματικής Φέτας είναι σε θέση να δώσει σημαντική ανάπτυξη στο εθνικό μας προϊόν αρκεί να στηθεί σε γερές βάσεις, να έχει και να διατηρήσει την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων. Φαίνεται πια να είναι κοινή διαπίστωση όλων ότι η ενότητα σε οποιονδήποτε τομέα της παραγωγής μπορεί να προσδώσει το βέλτιστο αναπτυξιακό χαρακτήρα που χρειάζεται η χώρα.

Η ιστορική αυτή συνάντηση στην πολη της Λάρισας φαίνεται να ήταν καταλυτική για να υπάρξει αυτή η συναίνεση. Έφτασε λοιπόν η ώρα που παραμερίστηκαν τα «εγώ» και τα συμφέροντα των ολίγων και κυριάρχησε το «εμείς» και το κοινό συμφέρον όλων. Κάτω από αυτό το κλίμα, το μέλλον της ναυαρχίδας των ΠΟΠ προϊόντων της χώρας, της φέτας, φαίνεται να είναι πολύ πιο φωτεινό και για όλους όσους το υπηρετούν και θα το υπηρετήσουν, πιο αισιόδοξο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ