ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου. Ένα μεγάλο ποσοστό των καρκίνων που εκδηλώνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαν να αποφευχθούν χάρη στην υγιεινή και σωστή διατροφή. Στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ. ΚΙΛΕΛΕΡ σε συνεργασία

με τον σύλλογο ΑΓΑΠΗ και τον σύλλογο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ”. Βασικός ομιλητής θα είναι ο παθολόγος – ογκολόγος, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Ηρακλείου Ιωάννης Γκιουλμπασάνης. Την ομιλία θα προλογίσει η ψυχολόγος Δήμητρα Παπαστεργίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ. και τελεί υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Η είσοδος είναι δωρεάν! Εάν όμως κάποιος θέλει και έχει την δυνατότητα μπορεί να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα μοιραστούν από τα μέλη του Ομίλου σε άπορες οικογένειες στα χωριά του Δήμου Κιλελέρ .

Είναι απαραίτητο για όλους μας να ενημερωθούμε σωστά για το πως θα χρησιμοποιήσουμε τη σωστή διατροφή ως ένα πολύ δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ