ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΔΚΜ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ

Τα συγχαρητήριά τους στην παράταξη της ΔΚΕ για τη νίκη που πέτυχε στις εκλογές του ΤΕΕ δίνουν με ανακοινώσεις τους ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας και η ΝΟΔΕ Λάρισας του κόμματος. 

Ο κ. Κέλλας στο μήνυμά του αναφέρει:

“Η σημερινή μεγάλη νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ είναι ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ της μεγάλης νίκης που έρχεται.

Οι Έλληνες παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους!

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία”.

H ΝΟΔΕ Λάρισας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας για την σπουδαία νίκη της στις Εκλογές της 20ης Νοεμβρίου για το Τ.Ε.Ε.

Ειδικότερα, σε μία εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από αυξημένο ενδιαφέρον και συμμετοχή, την ΔΚΜ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους 911 μηχανικοί, χαρίζοντας της όχι απλά τη νίκη, αλλά και μία ιστορική αυτοδυναμία, με ποσοστό 53,4%.

Επιβραβεύτηκαν, έτσι, οι πλήρεις προτάσεις, η μεθοδικότητα, η εργατικότητα αλλά και το ήθος που παρουσίασαν τα στελέχη της Παράταξης μας καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού τους αγώνα.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η ΔΚΜ αναδείχθηκε και πανελλαδικά πρώτη δύναμη, αποτέλεσμα που αποδεικνύει έμπρακτα πως οι ιδέες και οι προτάσεις της Παράταξης μας βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση.

Η ΝΟΔΕ Λάρισας, δηλώνει για ακόμα μία φορά, με απόλυτο τρόπο, πως θα βρίσκεται δίπλα στον Λαρισαίο μηχανικό, ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τόσο εν γένει την κρίση όσο κυρίως από τις εχθρικές προς τον κλάδο πολιτικές της κυβέρνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ