ΕΕΔΥΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη γενικευμένη σύρραξη με αφορμή τη συγκέντρωση μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων στη λεκάνη της Μεσογείου,  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Επιμελητήριο Λάρισας σχετική εκδήλωση της Γραμματείας Λάρισας της ΕΕΔΥΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Αντισυνταγματάρχη ε. α.

eedye2και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ Ν. Παπαναστάση.

«Αυτή ακριβώς η συγκέντρωση δυνάμεων είναι που αυξάνει δραματικά και την πιθανότητα ενός πολέμου, με τη συμμετοχή των ισχυρών του πλανήτη», υποστήριξε ο κ. Παπαναστάσης, με αφορμή και τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία.

«Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στη Ν.Α Μεσόγειο, σε συνδυασμό με τα «σύννεφα» που πυκνώνουν δραματικά πάνω από την παγκόσμια οικονομία, γεννούν ιμπεριαλιστικούς πολέμους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναστάσης, στηλιτεύοντας την πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες της Νατοϊκές ασκήσεις «με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους για νέους πολέμους και επεμβάσεις».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναλύθηκαν οι αποφάσεις της Συνόδου αλλά και οι συνέπειες τους για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και οι εξελίξεις που αφορούν στα ελληνοτουρκικά, το Αιγαίο και το Κυπριακό.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ