ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΒΡΗΚΑΝ DRONE “ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ” ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ενα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι (drone) βρήκαν πριν από λίγες μέρες στο Μεζούρλο κοντά στο Διαχρονικό Μουσείο, ανήλικοι οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατά τους.

Αφού το πήραν στα χέρια τους και άρχισαν να το περιεργάζονται διαπίστωσαν ότι πάνω του είχε μία σακούλα γεμάτη με άγνωστη σε αυτούς ουσία. Μάλιστα αφού έπαιξαν για λίγη ώρα με το drone πήγαν σε ενήλικο συγγενικό τους πρόσωπο και έδειξαν το σακουλάκι για να διαπιστώσει εκείνος ότι το περιεχόμενο του ήταν χασίς.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήρε το σακουλάκι το οποίο περιείχε 282 γραμμάρια χασίς, αλλά και το drone, και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του κατόχου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο στο οποίο βρέθηκε το drone είναι πολύ κοντά στις φυλακές, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε από κάποιους για να περάσουν τα ναρκωτικά στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πάντως το γεγονός προκαλεί έντονο προβληματισμό και στην εκπαιδευτική κοινότητα με δεδομένο ότι δίπλα στις φυλακές λειτουργούν σχολεία και ΙΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ