ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Δ.Α. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση με αφορμή την καταψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου του τεχνικού προγράμματος του 2017 εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Δράση Πολιτών Στ. Ροντούλης. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ροντούλης αναφέρει:

“Η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση, λόγω των απαράδεκτων μεθοδεύσεών της, εισέπραξε το ράπισμα του Δημοτικού Συμβουλίου με την καταψήφιση του προτεινόμενου Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του 2017. Η πολιτική ήττα είναι τόσο οδυνηρή, που τίποτα πλέον δεν μπορεί να συγκαλύψει την ανικανότητα, αλλά και την ανευθυνότητα της ομάδας Σαρχώση.

Η αποσύνθεση της δημοτικής αρχής έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που αρχίζει να δηλητηριάζει πλέον και να ανακόπτει κάθε αναπτυξιακή προοπτική στο Δήμο Τυρνάβου.

Όταν μια δημοτική αρχή παρουσιάζει μηδενικό έργο στο σύνολο του Δήμου, αδυνατεί να συντηρήσει στοιχειωδώς τις δημοτικές δομές, περιφρονεί την καθημερινότητα των πολιτών, αγνοεί τις ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, λειτουργεί αδιαφανώς και εμφανίζεται παντελώς ανίκανη στο να συνδράμει τον αγροτικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο του Δήμου, μοιραία οδηγείται στην εσωτερική αποδόμηση, στην έξωδεν αρνητική μαρτυρία και, τελικά, στη καταψήφιση των στρατηγικών της επιλογών από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όταν κάποιος χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και νομίζει ότι θα σπάσει ο τοίχος και όχι το κεφάλι του, τότε είναι άξιος της μοίρας του. Πόσο μάλλον όταν το κεφάλι του δεν φημίζεται για την ανθεκτικότητά του ή την ευφυία του. Αυτό έπαθε η δημοτική παράταξη του κ. Σαρχώση. Η κεφαλή της νοσεί και χρειάζεται κατεπειγόντως πολιτική φαρμακευτική αγωγή”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ